BioGyn Life – Beclean

BIOGYN Life este o instituție medicală înființată în anul 2012 în localitatea Beclean, județul Bistrița-Năsăud, care dorește să ofere o gamă de servicii medicale, adaptate necesităților fiecărui pacient în domeniile obstetrică-ginecologie, chirurgie vasculară, cardiologie și hematologie

Cabinetul medical BIOGYN Life oferă asistență medicală la cel mai înalt nivel calitativ și profesional, practicând în același timp, tarife accesibile tuturor.

Aici veți găsi o echipă de medici profesioniști, care vă va oferi atât serviciile medicale adecvate, cât și suportul moral și confidențialitatea atât de necesară.

OBSTETRICĂ-GINECOLOGIE

Obstetrica și ginecologia este o specialitate medico-chirurgicală care se ocupă atât cu diagnosticul și monitorizarea sarcinii, precum și cu diagnosticul și tratamentul afecțiunilor aparatului genital feminin.

Servicii oferite:

 • Diagnosticul și monitorizarea sarcinii
 • Consultații medicale de specialitate pentru diagnosticul și tratamentul afecțiunilor ginecologice
 • Ecografie transabdominală și endovaginală
 • Investigarea și tratamentul infertilității de cuplu
 • Inserție și extracție dispozitive intra-uterine (sterilete)
 • Examen cito-tumoral Babeș Papanicolaou pentru detectarea leziunilor precanceroase ale colului uterin
 • Examen colposcopic cu posibilitatea biopsierii colului uterin
 • Cauterizarea colului uterin
 • Tratamentul condiloamelor genitale
 • Întreruperea medicamentoasă a sarcinii

CHIRURGIE VASCULARĂ

Chirurgia vasculară este specialitatea chirurgicală care se ocupă cu tratarea afecțiunilor legate de sistemul vascular, care pot fi de tip arterial, venos sau limfatic.Principala investigație paraclinică pentru diagnosticul și monitorizarea bolii varicoase este ecografia Doppler venoasa, care distinge intre boala varicoasa și venectazii sau vene reticulare.

Serviciile oferite includ:

 • Consultații de specialitate pentru diagnosticul și tratamentul afecțiunilor vasculare
 • Ecografie Doppler venos și arterial, atât pentru membrele superioare, cât și inferioare
 • Ecografie abdominală, de părți moi și carotidiană
 • Ecografie specială cu substanță contrast pentru evaluarea microcirculației
 • Tratamentul minim invaziv prin scleroterapie al bolii varicoase

CARDIOLOGIE

Cardiologia este o specialitate medicală care are ca subiect de studiu bolile inimii și ale vaselor de sânge. Cardiologia cuprinde diagnosticul și tratamentul bolilor cardiace congenitale, bolii cardiace ischemice, insuficienței cardiace, valvulopatiilor, aritmiilor și al bolilor pericardului.

Pentru cresterea acuratetei diagnostice si evaluarea stadiului de boala, consultul cardiologic este completat cu analize de laborator specifice, explorari functionale cardiace - electrocardiograma (ECG), test de efort, monitorizare ambulatorie a tensinii arteriale (TA) si explorari paraclinice specifice - radiografia cardio-pulmonara, ecografia cardiaca transtoracica si transesofagiana, ecografia Doppler vascular.

HEMATOLOGIE

Hematologia este ramura medicinii care se ocupă de studiul cauzei, diagnosticul, tratamentul și prevenirea bolilor legate de sânge. Aceasta implică tratarea bolilor care afectează producerea sângelui și a componentelor acestuia, cum ar fi: celulele sanguine (eritrocite, leucocite, trombocite), proteinele din sânge, măduva osoasă, ganglionii, splina și mecanismul de coagulare. Astfel de boli pot include: anemii, trombocitopenii, tulburări de coagulare / de sângerare și cancere de sânge - leucemia, mielomul și limfomul.

Bolile hematologice pot fi grupate in afectiuni benigne sau maligne. Afectiunile hematologice benigne cum sunt anemia, hemofilia, trombopenia autoimuna, necesita o urmarire atenta si de lunga durata si impun tratamente pe termen indelungat. Afectiunile hematologice maligne, de obicei sunt cu un debut brusc in plina stare de sanatate, cu o evolutie rapida si, nediagnosticate la timp, pot fi fatale, cum este de exemplu leucemia acuta. Hematologia oncologica este o ramura a hematologiei care studiaza bolile maligne - leucemiile acute, limfoamele, sindroamele mielodisplazice sau mieloproliferative si multe altele.

Medicul hematolog este specializat in diagnosticarea si tratarea bolilor de sange, cum ar fi anemia (scaderea numarului de celule rosii din sange), leucopenia (scaderea numarului de celule albe din sange), trombopenia (scaderea numarului de trombocite din sange). Hematologia oncologica studiaza bolile maligne - leucemiile acute, limfoamele, sindroamele mielodisplazice sau mieloproliferative si multe altele.

Avand in vedere incidenta crescuta a afectiunilor hematologice la toate categoriile de varsta, hematologia a devenit un domeniu de mare interes, lucru dovedit prin progresele deosebite realizate in ultimii ani in conturarea diagnosticului, prognosticului si tratamentelor medicale.

Obstetrică-Ginecologie

Chirurgie Vasculară

Cardiologie

Hematologie

Obstetrică-Ginecologie

Chirurgie Vasculară

Cardiologie

Hematologie